Over Auto's kris Boortmeerbeek

Over Auto's Kris

Auto's Kris is een vaste waarde in de autowereld en staat al meer dan 37 jaar bekend voor betrouwbare tweedehandswagens met weinig kilometers. Ons clienteel bestaat voor meer dan 50% uit bestaande klanten, personen die gestuurd zijn door een vriend, kennis of familielid. Dat klanten steeds de weg naar Auto’s Kris terug vinden hebben we te danken aan een hoge klanttevredenheid, hetgeen we elke dag verder willen uitbouwen.

Onze showroom en parking zijn steeds gevuld met een uitgebreid aanbod van ongeveer 150 wagens. Ons wagenpark bestaat uit jonge tweedehandswagens met weinig kilometers en nieuwe wagens steeds nagetrokken om de beste kwaliteit te garanderen.

Al onze wagens hebben een onderhoudshistoriek en worden afgeleverd met Car-Pass certificaat. Ons verkoop team zorgt er voor dat u op een professionele manier verder geholpen wordt.

Wij begeleiden u tot de juiste keuze. Bij interesse in een wagen is een proefrit steeds mogelijk. We zijn een team van 7 mensen die ervoor zorgen dat elke wagen in correcte staat afgeleverd wordt! Perfectie is dan ook ons streefdoel!!

Het team van Auto's Kris

Kris Van Bael Auto's kris Boortmeerbeek

Kris Van Bael

Zaakvoerder

Kris, de oprichter van ons bedrijf is gestart in het jaar 1985 met verkoop aan handelaars. Door de jaren heen heeft hij een bloeiende zaak uitgebouwd gespecialiseerd in verkoop naar particulieren. Kris staat nog steeds dag in dag uit in de zaak als spilfiguur in de aankoop en de dagdagelijkse leiding van het team.

Tel: +32(0)15 520686
kris@autoskris.com
Koen Pauly Auto's kris Boortmeerbeek

Koen Pauly

Verkoop/Aankoop

Sinds februari 2017 is hij actief in onze zaak om het commerciële gedeelte op zich te nemen en verder uit te bouwen. Hiervoor had Koen een carrière van 17 jaar bij een officiële concessiehouder als specialist van de tweedehandswagens.

Tel: +32(0)15 520686
verkoop@autoskris.com
Christel Van Bael Auto's kris Boortmeerbeek

Christel Van Bael

Dienst na verkoop

Christel is de nicht van Kris en reeds werkzaam bij ons sinds het jaar 1999. Zij zorgt voor een feilloos verloop van de planning achter de schermen. De orde en netheid op de parking en het afwerken van de wagens voor aflevering neemt zij eveneens voor haar rekening.

Tel: +32(0)15 520686
info@autoskris.com
Danny Bisschop Auto's kris Boortmeerbeek

Danny Bisschop

Dienst na verkoop

Danny is werkzaam bij ons sinds het jaar 1991 en nog steeds gemotiveerd om uw wagen in de beste staat klaar te stomen voor de afhaling. Polieren is zijn specialiteit, ieder detail wordt door Danny onder de loep genomen.

Tel: +32(0)15 520686
info@autoskris.com
Frederik Rousseau Auto's Kris Boortmeerbeek

Frederik Rousseau

Administratie - Facturatie

Frederik is werkzaam bij ons sinds het jaar 2011 en heeft zich opgewerkt van logistiek medewerker naar administratief bediende en fotograaf van dienst. Hij zorgt er dagelijks voor dat onze wagens uitmuntend op de website staan en deze actueel blijft.

Tel: +32(0)15 520686
info@autoskris.com
 Peter Blagoev Auto's kris Boortmeerbeek

Peter Blagoev

Mechanieker

Peter 'Petio' is werkzaam bij ons sinds het jaar 2009. Hij is onze rots in de branding in de werkplaats. Het technisch nakijken en in orde zetten van de wagens en de garantiegevallen herstellen zitten hem als gegoten. Snel en efficiënt is zijn motto.

Tel: +32(0)15 520686
info@autoskris.com

Carlo De Prins

Dienst na verkoop

Sinds september 2022 is Carlo ons team komen versterken in de naverkoop. Hij zorgt ervoor dat elke wagen er piekfijn uitziet voor de foto’s op onze website en voor de aflevering aan onze eindklanten. Door zijn jarenlange ervaring in de sector gaan onze wagens blinken als nooit tevoren!

Tel: +32(0)15 520686
info@autoskris.com
Contacteer ons Overname