-

Garantie van Auto's Kris

Garantie is een belangrijke factor bij de aankoop van een tweedehandswagen. Wij durven stellen dat Auto’s Kris een uiterst correcte garantiepolitiek hanteert. Dit bepaalt grotendeels of u als klant terugkomt voor een volgende aankoop.

Aan het grote aantal herhalingsaankopen kunnen wij afleiden dat wij een goede garantiepolitiek hebben! Meer dan 50% van onze verkopen zijn herhalingsaankopen, personen die gestuurd zijn door een vriend of vriendin, een familie lid, of buren.

Wij streven ernaar om al onze garantie gevallen, zo correct mogelijk te behandelen, zodat u als klant snel en efficiënt geholpen wordt.

Hierbij een overzicht van onze garantie:

12 maanden wettelijke garantie. Stukken en uurloon inbegrepen. Indien de wagen nog binnen fabriekswaarborg valt, kunt u bij ons terecht of bij de officiële dealer van het desbetreffende merk. Deze fabriekswaarborg is afhankelijk van merk tot merk.

De herstellingen binnen de waarborg periode gebeuren door onze mekanieker onder eigen beheer in onze werkplaats. Hierdoor spelen we zeer kort op de bal en kunnen we onmiddellijk actie ondernemen. In onze wachtruimte kan u dan ook genieten van een lekkere tas koffie. Indien de herstelling niet bij ons kan worden uitgevoerd, worden deze uitbesteed aan een erkend garagist of concessiehouder. Alvorens u een herstelling onder waarborg elders kan laten uitvoeren, is steeds ons schriftelijk akkoord nodig.

Voor herstellingen die langer duren, hebben we alternatief vervoer. Wij stellen 3 vervangwagens GRATIS ter beschikking. U krijgt deze dan volgetankt en proper mee, als uw wagen klaar is kan u deze opnieuw volgetankt en proper terugbrengen.